Julebuffet 2019

kl. 18.30-01.00

Datoer: 22/11 – 29/11 – 6/12 – 7/12 – 13/12-14/12

Hvide og røde sild
m. karrysalat og friskbagt rugbrød.

Dild-gravad laks med fennikel og hvid peber
samt en hjemmelavet senneps-dressing.

Lun fiskefilet á la orly
med tomatsauce, citron og persille frits.

Tarteletter med høns i asparges

Lun æbleflæsk
med saltet røget flæsk og bacon

Lun Leverpostej
med bacon og ristede champignon med asier

Frikadeller
med kold kartoffelsalat og rødbeder

Blodpølse
med sirup og sukker

Rosastegt Andebryst
med bagte løg og ristede abrikoser, pom. paille 
Sauce Bigarade

Medister
m. grønlangkål og brunede kartofler.

Ribbensteg
med rødkål, surt samt appelsin.

Danske oste
med diverse Garniture

Ris á la mande
m. lun kirsebærsauce.

Kaffe, te 

Fri øl-vand-vin til kl.01.00

Kr. 689,00

Bindende antal senest 4 uger før!

 

Mad ud af huset

Vi tilbyder også mad ud af huset både til julefrokoster og nytår – læs mere på vores hjemmeside

Kontakt
Hjemmeside
E-mail

Antal pladser: 130
Separate lokaler: Ja
Overnatning: --

Pris, julefrokost pr. kurvert: 689 Kr.

Mad ud af huset: Ja
Madudbringning: Ja
Julemenu: --
Buffet: Ja
Julefrokost serveret: --
Vinmenu: --
Underholdning: --
Dans: --