Julen på Sortebro Kro starter torsdag den 15. november – 22. december 2018, hvor vi serverer vores populære og smagfulde julebord både til frokost og aften.

JULEBORD  

Gammeldags modnede grøntsagssild Karrysalat, æg, løgringe og kapers.

Sortebros gammeldags modnede kryddersild – Serveret i kokotter med dild og kapers.   

Lune fynske rugmelsstegte sild – Fyldt med sennep og dild.

Kroens letrøgede Færøske laks imperiale

Rørt fynsk rygeost, karse og sprødt rugbrød.

Ferskrøget ålefilet fra Bogense – Røræg og purløg.

Rødspættefilet stegt i brødkrumme –  De tusind øers dressing og citron.

Ristet kyllingesalat – Sprød butterdejskurv, svampe, cornichoner og bacon.

Sortebros sprængte sylte (økologisk gris) – Sennep og syltede rødbeder.

Rørt tatar af oksefilet – Peberrod, pickles, kapers og hakket rødløg.

Klassisk lun leverpostej – Ristede svampe, sprødstegt bacon og syltede rødder.

Petit frikadeller – Sortebros rødkål og syltede drueagurker.

Kroens medisterpølse – Serveret med grønkål og 2 slags sennep.

Sortebro Kros egen blodpølse – Sirup, kanelsukker og æblekompot.

Fynsk æbleflæsk – Klassisk serveret.

Kroens ribbensteg med sprøde svær – Bagt æblepuré og portvinskogte svesker.

Sprødstegt confit de canard – Rødkål tilsmagt med tyttebær og sauce.

Juledessert – Ris à l’amande, kirsebærsorbet, sauce og mandelcrumble.

 

Julebord frokost: 495 kr.

Julebord aften: 595 kr.

Kontakt
Hjemmeside
E-mail

Antal pladser: 100
Separate lokaler: Ja
Overnatning: --

Pris, julefrokost pr. kurvert: 495 Kr.

Mad ud af huset: Ja
Madudbringning: --
Julemenu: --
Buffet: Ja
Julefrokost serveret: --
Vinmenu: --
Underholdning: --
Dans: --